Pâine cu lapte și miere

Pâine cu lapte și miere
Lapte și miere pâine este o băutură care servește 3. O porție conține 1743 calorii, 43G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lapte de ciocolată alune și miere scorțișoară lapte de caju / dincolo de migdale, Ciocolată cu lapte, curmale și pâine de nucă, și Pâine De Muștar Cu Miere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Lăsați drojdia să stea până când începe să formeze bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați miere, unt și sare în amestecul de drojdie. Se amestecă făina câte o cană, începând cu secara. Când aluatul începe să se rigidizeze, întoarceți-l pe o suprafață bine făinată. Frământați 5 minute, adăugând făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
DrojdieDrojdie
SareSare
SecarăSecară
3
Se pune într-un vas uns și se întoarce o dată pentru a unge suprafața aluatului. Acoperiți cu o cârpă umedă. Se lasă să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Punch în jos aluatul, si se framanta din nou pana se omogenizeaza. Împărțiți în 3 pâini și frământați încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Așezați pâinile în trei tigăi cu ulei. Se lasă să crească până se dublează, 1 până la 2 ore.
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 30 de minute, sau până se rumenesc. Se răcește în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe blat sau grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții3
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista