Pâine cu lapte și miere
Lapte și miere pâine este o băutură care servește 3. O porție conține 1743 calorii, 43G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lapte de ciocolată alune și miere scorțișoară lapte de caju / dincolo de migdale, Ciocolată cu lapte, curmale și pâine de nucă, și Pâine De Muștar Cu Miere.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Lăsați drojdia să stea până când începe să formeze bule.
Adăugați miere, unt și sare în amestecul de drojdie. Se amestecă făina câte o cană, începând cu secara. Când aluatul începe să se rigidizeze, întoarceți-l pe o suprafață bine făinată. Frământați 5 minute, adăugând făină după cum este necesar.
Se pune într-un vas uns și se întoarce o dată pentru a unge suprafața aluatului. Acoperiți cu o cârpă umedă. Se lasă să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 până la 2 ore.
Punch în jos aluatul, si se framanta din nou pana se omogenizeaza. Împărțiți în 3 pâini și frământați încă câteva minute.
Așezați pâinile în trei tigăi cu ulei. Se lasă să crească până se dublează, 1 până la 2 ore.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 30 de minute, sau până se rumenesc. Se răcește în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe blat sau grătar pentru a se răci complet.