Brânză La Grătar-Supă De Roșii
Supa de brânză-roșii la grătar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână cuburi de amestec de brânză colby-monterey jack, crutoane, supă de busuioc de roșii clasice vegetale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!), Supă de roșii Tex-Mex și brânză la grătar, și Supă de roșii și brânză la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți supa conform instrucțiunilor pe cutie.
Pentru fiecare porție, turnați supa caldă într-o sticlă mică izolată. Împachetați în punga de prânz cu cuburi de brânză, crutoane și lingură de plastic.
La prânz, adăugați cuburi de brânză și crutoane în supă.