Boston plăcintă cu cremă III
Boston Cream Pie III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 588 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de tort de 2-8 inci și funduri de linie cu runde de hârtie pergament. Cernem împreună făina de tort, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană de unt și 1 cană de zahăr până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu 3/4 cană de lapte.
Se amestecă suficient pentru a se amesteca bine; nu amestecați prea mult.
Împărțiți aluatul între tigăi de 2-8 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Pentru a face umplutura de cremă de patiserie: într-o cratiță mică, încălziți 1 cană de lapte până la punctul de fierbere și scoateți-l de pe foc. Într-un bol de amestecare rezistent la căldură, bateți 3 gălbenușuri de ou până se omogenizează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până la galben pal. Bateți în 1/4 cană de făină.
Se toarnă laptele fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou în flux constant, bătând constant. Când s-a adăugat tot laptele, așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, astfel încât vasul să nu atingă apa sau turnați amestecul în vârful unui cazan dublu.
Se încălzește, amestecând continuu, până se îngroașă. Gatiti inca 2 minute, apoi scoateti-l de pe foc. Se amestecă 1 lingură de unt și 1 linguriță de vanilie.
Pentru a face glazura: în partea de sus a unui cazan dublu, topiți ciocolata cu 2 linguri de unt. Când este neted, scoateți-l de pe foc și bateți zahărul în cofetari pentru a face o pastă groasă.
Adăugați 1/2 linguriță de vanilie. Bateți puțin din apa fierbinte. Dacă glazura nu are o consistență tartinabilă, adăugați mai multă apă câte 1 linguriță.
Pentru a asambla tortul, întindeți crema de patiserie răcită peste unul dintre straturile de tort.
Așezați al doilea strat de tort peste crema de patiserie și întindeți glazura de ciocolată deasupra folosind o spatulă metalică. Praf de top cu zahăr cofetari. Dați la frigider orice tort rămas.