Bol Japonez De Vită

Bol Japonez De Vită
Rețeta bolului japonez de vită este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 690 calorii, 45g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați short, sake, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Gyudon Japonez (Bol De Vită), Bol de vită în stil japonez, și Carne de vită japoneză și tăiței bol mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 4 litri, aduceți 3 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați orez și sare. Acoperiți și reduceți focul la foc mic, apoi gătiți până aproape fraged, 15 minute. Opriți focul și lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute înainte de a pufni cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-o tigaie mică, aduceți sosul de soia, zahărul, sake-ul și 3/4 cană de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc și se rezervă.
5
Într-o tigaie de 10 inci la foc mare, gătiți ceapa în ulei până începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați carne de vită și continuați să amestecați timp de 2 minute, apoi adăugați 1/2 cană de sos de soia și amestecați până când carnea de vită este gătită, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
7
Împărțiți orezul în 4 boluri. Se acoperă cu carne de vită, sos rămas și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Serviți cu ghimbir, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista