Biscuiți Cu Parmezan-Busuioc
Biscuiții cu parmezan-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, lapte bătut, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Biscuiți Cu Parmezan-Busuioc, Biscuiți Cu Busuioc Parmezan, și Biscuiți Cu Parmezan Cu Busuioc Violet.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un bol.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă parmezanul ras și busuiocul.
Adăugați zară, amestecând doar până la umezeală.
Puneți aluatul uniform în 8 movile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor vârfurile de biscuiți cu spray de gătit și presărați parmezan mărunțit fin.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până la auriu.