Bezea De Ciocolată Dulce-Amăruie

Bezea De Ciocolată Dulce-Amăruie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bezea de ciocolată dulce-amăruie. Această rețetă servește 12 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, cremă de tartru, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie, Tort bogat de ciocolată Bundt cu glazură de ciocolată dulce-amăruie, și Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați primele 3 ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Bateți timp de 1 minut la viteză mare sau până când amestecul este strălucitor. Îndoiți ușor în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
5
Puneți amestecul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Decupați o gaură de 1/4 inch în 1 colț de jos al sacului. Pipeți forme în zig-zag de 24 (lungime de 4 inci) pe fiecare tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
TigaieTigaie
6
Coaceți la 225 timp de 30 de minute cu 1 tigaie pe raftul inferior și 1 tigaie pe al doilea raft de sus. Rotiți tigăile; coaceți încă 30 de minute sau până se usucă la atingere. Se răcește pe tigăi 30 de minute pe rafturi de sârmă. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Notă: păstrați bezea într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la două săptămâni.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista