Bezea Cu Ciocolată Pecan
Ciocolata Pecan bezea ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți sărați, cremă de tartru, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Sărbătoare Cu Ciocolată Cu Bezea Pecan, Bezea de cireș-pecan, și Bezea Pecan-Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați două foi mari de copt cu pergament paper.In un bol mare de amestecare, combinați albușurile și smântâna de tartru și bateți până când încep să se formeze vârfuri. Bateți treptat sarea și zahărul, câte 1 lingură îngrămădită odată.Îndoiți pecanele tocate, biscuiții zdrobiți și chipsurile de ciocolată.Aruncați aluatul îngrămădind linguri pe foile de copt pregătite.
Coaceți timp de 20 de minute, apoi opriți cuptorul și lăsați bezeaua să stea în cuptorul închis încă 10 până la 20 de minute — 10 minute pentru centrele ușor masticabile și 20 pentru crocante.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet. Cojiți din pergament când este rece.Dacă doriți, puteți stropi bezeaua cu ciocolată topită.
Puneți chipsurile de ciocolată într-o pungă de decorare fără vârf. Cuptorul cu microunde la 50% putere, sacul de frământare și chipsurile ușor la fiecare 30 de secunde, până când chipsurile sunt complet topite. Decupați vârful pungii și strângeți peste fursecurile răcite.