Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide
Această rețetă face 16 porții cu 305 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, ulei, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Reese ' s Peanut Butter Chocolate Chunk Cookies {fără Gluten}, Fursecuri cu zahăr de ciocolată cu glazură de unt de arahide (gust ca al lui Reese), și Tort de gustare cu cupă de unt de arahide de la Reese ' s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți o tigaie de 8 inci cu folie și pulverizați cu spray de copt.
Adauga Betty Crocker Reeses Unt De Arahide Si Ciocolata Bucată Cookie
Se amestecă, untul, uleiul, ouăle și apa într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, se amestecă cu o spatulă până se combină.
Se toarnă aluatul și în tava de copt și se întinde uniform cu o spatulă de cauciuc.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Puneți tigaia deoparte timp de aproximativ 5 până la 10 minute. Apoi, ridicați folia din tava de copt pentru a îndepărta tortul și lăsați să se răcească complet pe un suport de copt.
Adăugați unt de arahide și unt într-un bol mare de amestecare sau într-un bol mixer.
Se amestecă cu atașamentul bătătorului cu un mixer de suport sau un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați extract de vanilie și amestecați până se combină.
Adăugați zahăr de cofetărie și amestecați. Consistența va fi sfărâmicioasă.
Adăugați lapte, treptat, câte o lingură pe rând și amestecați până la neted și cremos. Refrigerați glazura atunci când nu este utilizată.
Folosind o spatulă offset, adăugați glazură în partea de sus a tortului. Se acoperă cu mini chipsuri de ciocolată.
Tăiați în pătrate și serviți.