Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide

Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide
Această rețetă face 16 porții cu 305 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, ulei, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Reese ' s Peanut Butter Chocolate Chunk Cookies {fără Gluten}, Fursecuri cu zahăr de ciocolată cu glazură de unt de arahide (gust ca al lui Reese), și Tort de gustare cu cupă de unt de arahide de la Reese ' s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți o tigaie de 8 inci cu folie și pulverizați cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Adauga Betty Crocker Reeses Unt De Arahide Si Ciocolata Bucată Cookie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
3
Se amestecă, untul, uleiul, ouăle și apa într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, se amestecă cu o spatulă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se toarnă aluatul și în tava de copt și se întinde uniform cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Puneți tigaia deoparte timp de aproximativ 5 până la 10 minute. Apoi, ridicați folia din tava de copt pentru a îndepărta tortul și lăsați să se răcească complet pe un suport de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Adăugați unt de arahide și unt într-un bol mare de amestecare sau într-un bol mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
2
Se amestecă cu atașamentul bătătorului cu un mixer de suport sau un mixer electric până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
3
Adăugați extract de vanilie și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
4
Adăugați zahăr de cofetărie și amestecați. Consistența va fi sfărâmicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
5
Adăugați lapte, treptat, câte o lingură pe rând și amestecați până la neted și cremos. Refrigerați glazura atunci când nu este utilizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
LapteLapte
6
Folosind o spatulă offset, adăugați glazură în partea de sus a tortului. Se acoperă cu mini chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
7
Tăiați în pătrate și serviți.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista