Aripi De Pui Coreene

Aripi De Pui Coreene
Reteta aripi de pui coreene este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă servește 3 și costă 2,29 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 477 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Dacă aveți ulei de canolan, miere, sos de usturoi chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Aripi De Pui Coreene, Aripi De Pui Coreene, și Aripi De Pui Coreene.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați aripile de pui pe o foaie de copt și gătiți la cuptor timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Într-o tigaie medie la foc mediu, adăugați cele 2 linguri de ulei de canola și ghimbirul. Gatiti timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați sherry, oțet, ulei de susan, miere și sos de soia și sos de usturoi chili și continuați să gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MiereMiere
6
Scoateți din căldură.
7
În oală mare de sos sau friteuză, încălziți 3 inci de ulei de canola sau suficient pentru a împiedica aripile să atingă fundul tigaiei, la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
TigaieTigaie
8
Adăugați aripile de pui în ulei și gătiți timp de aproximativ 3 minute, sau până când sunt crocante și maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Scoateți aripile de pui din ulei și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Adăugați aripile în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
11
Garnisiți cu scallions tocate și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista