Bebop Fasole La Cuptor

Bebop Fasole La Cuptor
Bebop fasole coapte necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți muștar, sos de grătar cu aromă de hickory, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bebop Fasole La Cuptor, Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi, și Fasole La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați carnea de porc și fasolea, slănina, sosul de grătar, zahărul brun și muștarul împreună într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se usuce, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista