Beaufort Soused Porumb Și Creveți
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piersici cu sos Marsala, Macrou Soused cu CR ampermormme fra ampermormche & capere, și Salată De Macrou Cu Portocale Șofran.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, așezați creveții în 2 litri de apă rece.
Adăugați frunza de dafin, boabele de piper și lămâia înjumătățită și stoarsă. Se aduce la fierbere la foc moderat.
Adăugați porumbul și scoateți-l de pe foc.
Se scurge și se transformă într-un bol de servire.
Scoateți și aruncați lămâia înjumătățită și frunza de dafin. Îndoiți scallions și felii de lămâie.
Faceți vinaigreta și turnați peste porumb și creveți, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute. Condimentează după gust cu sare și servește cald.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;