BBQ tras Nachos de porc ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 224 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Un amestec de sos original de grătar, tablă de sculptură oscar mayer și carne de porc condimentată condimentată, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Unora chiar le-a plăcut acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ tras Nachos de porc, și Nachos De Porc Tras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați carnea și 1/4 cană de sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Întindeți așchii pe foaia de copt acoperită cu folie; deasupra cu amestec de carne, brânză, porumb și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
4
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când brânza este topită și amestecul de carne este încălzit. Se acoperă cu roșii, sos de grătar rămas și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca la Celia Pioneer Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.