Bare De Plăcintă Cu Arțar-Dovleac
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Bare De Brânză Cu Dovleac De Arțar, și Bare De Brânză Cu Dovleac De Arțar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap, cu capete de folie care se extind peste laturi; pulverizați cu spray de gătit.
Se amestecă amestecul de tort, 1 ou și unt până se amestecă; apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Bateți crema de brânză, dovleacul, zahărul, amestecul de budincă uscată și ouăle rămase cu mixerul până se omogenizează; se toarnă peste crustă.
Coaceți 40 min. sau până când centrul este aproape setat; se răcește 10 min. Folosiți mânere din folie pentru a transfera desertul pe grătar; se răcește complet.
Între timp, bateți amestecul de topping bătut, laptele și siropul într-un castron mare cu mixerul la viteză mică până la amestecare. Bateți la viteză mare 4 min. sau până când amestecul formează vârfuri rigide. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Întindeți amestecul de topping bătut pe desert chiar înainte de servire; se presara cu scortisoara.