Anghinare Dip a la Veracruzana
Anghinare Dip a la Veracruzana ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 217 calorii. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei jalapici, pătrunjel, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare.
Instrucțiuni
Așezați anghinare și brânză de capră într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Scoateți într-un castron; adăugați 3 linguri de roșii uscate la soare tocate, măsline verzi tocate, ardei jalapeo murați tăiați cubulețe, 2 linguri de pătrunjel Italian tocat și sare de mare, amestecând bine.
Garnisiți cu 2 lingurițe de roșii uscate la soare tocate și 1 linguriță de pătrunjel; serviți cu biscuiții preferați.