Anghinare Dip a la Veracruzana

Anghinare Dip a la Veracruzana
Anghinare Dip a la Veracruzana ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 217 calorii. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei jalapici, pătrunjel, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Așezați anghinare și brânză de capră într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Scoateți într-un castron; adăugați 3 linguri de roșii uscate la soare tocate, măsline verzi tocate, ardei jalapeo murați tăiați cubulețe, 2 linguri de pătrunjel Italian tocat și sare de mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Măsline VerziMăsline Verzi
Brânză De CaprăBrânză De Capră
AnghinareAnghinare
Sare De MareSare De Mare
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Garnisiți cu 2 lingurițe de roșii uscate la soare tocate și 1 linguriță de pătrunjel; serviți cu biscuiții preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Pentru LegarePentru Legare
PătrunjelPătrunjel
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista