Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă
Banh-Mi Wrap: Vietnameză folie de porc la gratar cu morcovi murati si menta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 538 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de cinci condimente, limes, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Daikon murat vietnamez și morcovi pentru Banh m XV (Do Chua), Curățați Consumul De Carne De Porc Banh-Mi Wrap, și Mentă cartofi dulci la grătar cu Tahini conopidă orez Wrap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru morcovii murați: într-un castron mare, amestecați zahărul, oțetul și sarea până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Combinați sosul de soia, sosul de pește, zahărul, pudra de cinci condimente, garam masala, ardeiul negru, usturoiul și șalotele într-o pungă de plastic re-sigilabilă. Sigilați și agitați până se dizolvă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Garam Masala
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carnea de porc în pungă, masați marinata în carne de porc și marinați timp de 1 oră. Când sunteți gata să gătiți carnea de porc, apucați o tigaie mare din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți tigaia la foc mare până când fumează. Folosind o pereche de clești, trageți fiecare cotlet de porc din marinată, scuturați excesul și puneți-l în tigaie. Nu aglomerați tigaia - nicio carne nu ar trebui să se atingă! Vrei ca carnea să se ardă, nu aburul. După aproximativ 2 minute, întoarceți fiecare cotlet; ar trebui să fie o culoare maro caramel. Gatiti inca un minut pe cealalta parte si scoateti din tigaie. Dacă gătiți în loturi, gătiți cotletele rămase. Feliați cotletele în fâșii subțiri. Pentru sandvișuri: încălziți tortilele peste o flacără deschisă, astfel încât acestea să devină moi și flexibile. Îmi place, de asemenea, să le char un pic! Dacă nu aveți o sobă cu gaz, încălziți-le într-o tigaie la foc mediu sau puneți-le într-un cuptor cu microunde timp de 10 până la 15 secunde. Unge puțină maioneză pe mijlocul tortilei. Apoi, îngrămădiți un strat mic de morcovi murați, câteva felii de castraveți, câteva crenguțe de cilantro, câteva frunze de mentă, fâșii de cotlet de porc, câteva felii de ardei iute și strecurați deasupra suc proaspăt de lămâie. Înfășurați și fixați cu scobitoare. Înfășurați în hârtie pergament dacă îi duceți la plajă sau pur și simplu mâncați imediat dacă nu sunteți!;
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Avocado Hass Ușor Piure
Cotlet De Porc
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Gumă De Mestecat Mentă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați semințele de cardamom verde, cuișoarele, semințele de cardamom negru și bețișoarele de scorțișoară într-o mașină de tocat condimente/cafea și macinați până se fin. A se păstra într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De Cardamom
Mărar Proaspăt, Smuls
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Asia funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin ai putea încerca este side yard Vineyards Gewurztraminer. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Side Yard Vineyards Gewurztraminer
Side Yard Gewurztraminer este fabricat din struguri selectați produși în podgoriile din regiunea Pfalz. Fabricat cu 100% Gewurztraminer și fermentat în rezervoare mici din oțel inoxidabil, acesta este un vin alb delicios aromat, care este perfect pentru plăcerea ocazională cu mese, în special bucătăria picantă sau de la sine.