Banana Sundae Tort
Tortul cu banane Sundae ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 12 porții cu 481 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de cărămidă de migdale, topping de caramel, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Banana Sundae Tort, Banana Split Sundae Tort, și Banana Split Sundae Tort De Înghețată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făină sau pulverizați cu spray de copt cu făină, fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, banane, apă, ulei, extract de migdale și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Presărați așchii de cărămidă uniform peste aluat.
Coaceți 34 până la 41 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Chiar înainte de servire, stropiți fiecare bucată de tort cu sirop de ciocolată și topping de caramel; se serveste cu inghetata. Păstrați tortul acoperit slab.