Baie De Crab La Cuptor

Baie De Crab La Cuptor
Dip Crab copt este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 283 calorii. Dacă aveți la îndemână carne de crab, frișcă de brânză, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de crab într-un castron mediu și fulgi cu degetele. Se amestecă ardeiul gras / capsicum, pătrunjelul și arpagicul. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ușor maioneza, crema de brânză, sucul de lămâie și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ardei GrasArdei Gras
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Sos FierbinteSos Fierbinte
CrabmeatCrabmeat
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
2
Transferați într-un vas de copt superficial de 1-qt/1-L. Într-un castron mic, combinați panko și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 buc. F / 220 buc. C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Chiar înainte de coacere, presărați amestecul panko deasupra și coaceți până când panko se rumeneste și scufundarea clocotește la margini, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește fierbinte.
1
Scufundarea, fără toppingul panko, poate fi pregătită, acoperită și refrigerată cu până la 1 zi în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Toppingul poate fi preparat cu până la 8 ore înainte și presărat chiar înainte de coacere.
3
Dimensiune de servire: 2 linguri
4
Calorii 56; grăsime 4,2 g (sat 1,3 g, mono 0,4 g, poli 0,1 g); proteine 3 g; Carb 2 g; Fibre 0 g; Chol 14 mg; fier 0,2 mg; sodiu 121 mg; Calc 18 mg
5
Slabanoage
6
Din Skinny Dips de Diane Morgan. Text copyright 2010 de Diane Morgan; fotografii Copyright 2010 de Sheri Giblin. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista