Bacon Cartofi Coace
Bacon cartofi coace este o farfurie care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, cartofi, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Anghinare și Bacon cartofi coace, Cartofi Bacon Brânză Coace, și Bacon și piure de cartofi Albastru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește timp de 10 minute.
Într-un castron mic, combinați făina, ouăle, smântâna, 1 lingură de unt și sare. Lingurați peste cartofi și aruncați pentru a acoperi.
Așezați jumătate din amestecul de cartofi într-un 2-qt uns. vas de copt; se acoperă cu jumătate din brânză. Repetați straturile.
Aruncați firimiturile de pâine cu untul rămas; se presară deasupra.
Coaceți, neacoperit, la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când un termometru citește 160 de metri pătrați și cartofii sunt fragede.