Asiatice geamuri aripi este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 513 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Dacă aveți rădăcină de ghimbir, fulgi de chili, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma rădăcina de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Încercați Asiatice Geamuri Aripi, Asiatice Fierbinte Aripi, și Picant Asiatice Aripi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Preîncălziți o tigaie mare sigură pentru cuptor la foc mare cu uleiul. Condimentează generos aripile de pui cu sare și piper. Odată ce tigaia țipă fierbinte, adăugați aripile în 1 strat uniform. Rumeniti aripile timp de 3 minute pe fiecare parte. În timp ce aripile se rumenesc, asamblați glazura de prune: într-o oală mică la foc mare combinați sosul de prune, sucul de portocale, rădăcina de ghimbir, tamari și fulgii de ardei iute. Aduceți la foc mic și reduceți focul, rezervându-l până când aripile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Aripi De Pui
Suc De Portocale
Ghimbir
Ardei Iute
Sos De Prune
Tamari
Dressing Japonez De Susan Preparat
Prune
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți ghimbirul din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Se toarnă amestecul de glazură de prune care fierbe peste aripile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Aripi De Pui
Prune
6
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de 20 de minute, răsturnând aripile o dată la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
7
Scoateți aripile din cuptor, dacă glazura nu este siropoasă și groasă, așezați tigaia cu aripi pe blatul de gătit și porniți focul la mare, lăsați glazura să se reducă timp de aproximativ 1 minut. Aruncați aripile în glazură și terminați cu coriandru proaspăt și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Busuioc
Dressing Japonez De Susan Preparat
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
8
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
9
TIDBITS
10
Închide ușa! Ori de câte ori aveți grijă de ceva în cuptor, scoateți-l complet din cuptor și închideți ușa în timp ce vă faceți afacerea. În caz contrar, cuptorul dvs. va trebui să funcționeze dublu timp pentru a reveni la temperatură.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.