Ardei Roșu-Supă De Conopidă
Supa de ardei roșu-conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 103 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți conopidă, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Ardei Roșu Prăjită Cu Conopidă, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare. Aranjați ardeii grași cu pielea în sus pe foaia de copt. Se fierbe, urmărind cu atenție, până când pielea este înnegrită, aproximativ 10 minute.
Scoateți ardeii din cuptor și lăsați să se răcească. Curățați peste un castron pentru a colecta sucuri; puneți ardeii și sucurile deoparte.
Într-o oală mare la foc mediu-mare, ulei de măsline cald.
Adăugați șalotă, sare și cayenne și gătiți, amestecând până se înmoaie, 3 minute.
Adăugați bulion și conopidă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic. Acoperiți și gătiți 20 de minute.
Adăugați ardeii cu sucuri și gătiți, acoperiți, până când conopida este fragedă, 10 minute. Pur în loturi într-un blender și adăugați zahăr.
Adăugați piper după gust.
Serviți cald sau rece, garnisit cu un strop de ulei de măsline extravirgin, niște arpagic și o stoarcere de suc de lămâie, dacă doriți.