Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardei roșu prăjit și coji umplute cu roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ou, ardei grași prăjiți, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ roșii prăjite și ardei roșu, Coji umplute cu Ricotta cu sos de roșii prăjite, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează vasul de copt de 2 litri cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți roșiile și porumbul la foc mediu la foc mic; gatiti 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puneți o pătrime din amestecul de roșii-porumb în vasul de copt; răspândit pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pâine Cu Nuci și Stafide
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb Perlat
3
Într-un castron mediu, amestecați oul, brânza ricotta, ardeii prăjiți și 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Umpleți fiecare coajă de paste fierte cu aproximativ 2 linguri de amestec de ricotta; se pune în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se toarnă amestecul rămas de roșii-porumb peste coji. Acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți 30 de minute. Descoperiți vasul de copt; se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți neacoperit cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când se topesc bule și brânză.