Ardei Piquillo umpluți cu creveți în vinaigretă de Sherry (Pimientos del Piquillo con Tartar de Langostinos)

Ardei Piquillo umplut cu creveți în vinaigretă de Sherry (Pimientos del Piquillo con Tartar de Langostinos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 50 de calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel, piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Portobellos la grătar umplut cu orez sălbatic-Pilaf de migdale și vinetă de piper Piquillo, Măsline verzi umplute cu piper Piquillo și hamsie, și Supă De Roșii Piquillo Peppers.
Instrucțiuni
Combinați oțetul și muștarul într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați ulei, 1/8 linguriță sare, zahăr și piper negru, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Combinați apa și restul de 1 linguriță de sare într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Adăugați creveți; gatiti 3 minute sau pana cand se face.
Se scurge și se clătește cu apă rece; se toaca marunt.
Combinați creveții, pătrunjelul și ceapa tocată într-un castron mediu; se amestecă 4 lingurițe de amestec de oțet. Umpleți ușor fiecare ardei piquillo cu aproximativ 1 1/2 linguri amestec de creveți.
Așezați andive, Nasturel și ceapă feliată pe un platou mare, aruncând pentru a combina. Acoperiți cu ardei umpluți și stropiți cu amestecul de oțet rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.