Ardei grași roșii prăjiți cu vinete (Funghetto)

Ardei grași roșii prăjiți cu vinete (Funghetto)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardei grași roșii prăjiți cu vinete (Funghetto). Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de parmezan, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete prăjite cu ardei gras, roșii și ierburi, Melanzane a funghetto (vinete"în stil ciupercă"), și Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Pulverizați un vas mic de copt sau o foaie de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal. Aranjați ardeii, tăiați lateral, pe foaia de copt și stropiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți până când ardeii sunt fragede, dar încă își păstrează forma, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați vinetele în loturi și gătiți, amestecând frecvent, până devin aurii, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
Combinați vinetele fierte, sosul de roșii-busuioc, măslinele, caperele, sarea și piperul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Pentru topping: într-un castron mic, combinați pesmetul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Puneți umplutura în ardeii grași și presărați toppingul peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
5
Stropiți cu uleiul de măsline și fierbeți până se formează o crustă aurie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista