Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardei grași roșii prăjiți cu vinete (Funghetto). Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de parmezan, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete prăjite cu ardei gras, roșii și ierburi, Melanzane a funghetto (vinete"în stil ciupercă"), și Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Pulverizați un vas mic de copt sau o foaie de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal. Aranjați ardeii, tăiați lateral, pe foaia de copt și stropiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până când ardeii sunt fragede, dar încă își păstrează forma, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați vinetele în loturi și gătiți, amestecând frecvent, până devin aurii, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Combinați vinetele fierte, sosul de roșii-busuioc, măslinele, caperele, sarea și piperul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Pentru topping: într-un castron mic, combinați pesmetul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Puneți umplutura în ardeii grași și presărați toppingul peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
5
Stropiți cu uleiul de măsline și fierbeți până se formează o crustă aurie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat