Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu slănină și maro de Hash

Supa de mazăre divizată cu aragaz lent, cu slănină și maro de Hash, ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 341 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 130 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, mazăre, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 89%. Încercați Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu slănină, Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu slănină, și Patrick ' s Day supă de mazăre divizată cu aragaz lent, cu conținut scăzut de grăsimi, cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați slănină, mazăre despicată, cartofi Bruni, ceapă, morcovi, țelină, usturoi, piper negru, fulgi de ardei roșu și bulion de pui într-un aragaz lent; se amestecă pentru a se combina.
Gatiti la foc mic timp de 8 ore (sau mare timp de 6 ore).