Andouille Cârnați Blinele de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de boia de ardei, ouă, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați Andouille și umplutură de pâine de porumb, Porumb Methi Pakoda-porumb și frunze de schinduf blinele - porumb dulce s, și Linte cu cârnați Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt, cayenne, boia de ardei, sare, piper și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați cârnați, porumb, ouă, lapte și cimbru. Se amestecă untul topit și se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
3
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola și acoperiți uniform tigaia. Polonic 2-3 uncii de aluat în tigaie și forma într-o clătită mini. Repetați pentru a umple tigaia. Gatiti timp de 2 minute inainte de a rasuci si de a gati cealalta parte. Repetați cu aluatul rămas.