Alaska Regele Crab Tempura ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 445 calorii, 2G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, rădăcină de ghimbir lingură, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Alaskan Regele Somon Chili, Somon sălbatic din Alaska cu crustă Hummus peste un pat de fasole franceză, ceapă roșie și salată de castraveți cu ulei de lămâie, și Chifle aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și agave-maioneză Miso (vegană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală (care va fi suficient de mare pentru a scufunda toate picioarele de crab) cu apă, aduceți la fierbere și adăugați oțet, coriandru, semințe de muștar, ardei iute, boabe de piper și sare. Gatiti picioarele de crab pana cand devin portocalii roz roz, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Picioare De Crab
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți și lăsați să se răcească până când este ușor de manevrat.
3
În timp ce crabul se răcește, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crabi
4
Combinați sucul de portocale, sosul de soia, sosul teriyaki, oțetul de orez, pasta de roșii, chile și rădăcina de ghimbir într-o cratiță mică la foc mediu și lăsați să se reducă la jumătate.
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc și se amestecă în miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Rupeți carnea de crab din coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
7
Pentru a face tempura, amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt într-un bol. Dragați bucățile de crab în acest amestec uscat, agitând orice exces înapoi în castron. Apoi adăugați seltzer la amestecul de făină într-un flux în timp ce bateți constant pentru a-l transforma în aluat. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Apă Spumantă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Încălziți uleiul de canola la 375 grade F într-o friteuză adâncă sau conform instrucțiunilor producătorului pentru alimente similare. Înmuiați fiecare bucată de crab în aluat și adăugați coșul pentru friteuza. Se prăjește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Crabi
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
9
Se scurge pe prosopul de hârtie și se servește cald.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.