Afine-Port gelatină cu ghimbir cristalizat și țelină

Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 127 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de păstăi de cardamom, suc de afine, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Gem de portocale de afine cu ghimbir cristalizat, și Afine, mandarină și gust de ghimbir cristalizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți gelatina într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă portul peste gelatină; lăsați să stea 5 minute. Aduceți sucul de afine, cuișoarele și cardamomul la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Se toarnă amestecul fierbinte de suc de afine peste gelatină. Se amestecă până se dizolvă complet gelatina, aproximativ 4 minute.
Lăsați să se răcească 30 de minute. Se strecoară într-un castron mediu; aruncați condimentele.
Se răcește amestecul de gelatină până începe să se stabilească (amestecul va cădea din lingură în aglomerări moi), aproximativ 30 de minute. Se amestecă țelina tăiată cubulețe și ghimbirul. Pulverizați ușor mucegaiul de 1 litru cu spray antiaderent.
Se toarnă amestecul de gelatină în matriță; acoperiți suprafața cu folie de plastic. Se dă la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Îndepărtați folia de plastic. Inversați gelatina pe farfurie.
Se ornează cu frunze de țelină.