1992 Pâine Parmezan

1992 Pâine Parmezan
1992 pâine parmezan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr, drojdie cu creștere rapidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Parmezan, Pâine Parmezan, și Pâine Cu Parmezan Piperat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 cană de apă și 1/4 cană de unt într-o cratiță mică până se topește untul. Se răcește la 120 până la 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Combinați 2 căni de făină și următoarele 6 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Adăugați treptat amestecul lichid la amestecul de făină, bătând la viteză mare cu un mixer electric 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați oul și bateți la viteză medie 2 minute. Amestecați treptat 1/3 cană de brânză și restul de 1 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
5
Așezați aluatul într-un vas de copt rotund de 2 litri uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Ungeți cu unt topit și presărați cu restul de 1/3 cană de brânză. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute (pâinea nu se va dubla în vrac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
7
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la aur. Se răcește în vas 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți la un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Serviți cald sau la temperatura camerei.
10
Notă: pâinea parmezană poate fi înghețată până la 1 lună. Dezghețați, înveliți în folie de aluminiu, la temperatura camerei; coaceți la 350 timp de 25 de minute chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista