Țestoase

Țestoase
Țestoasele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 60 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați caramele, apă, bar parafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 19%. Rețete similare sunt S ' more Turtles, Brownie Turtles, și Broaște Țestoase Pecan.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista