Țelină Remoulade

Țelină Remoulade
Celeriac Remoulade este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 462 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână capere, alune, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Țelină Remoulade, Remuladă de țelină și morcov, și Po ' Boy de somn prăjit cu sos de Remouladă de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a curăța cu grijă țelina și îndepărtați suprafața exterioară noduroasă.Puneți 1 litru (34 fl oz/ 4 căni) apă rece și jumătate din sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TelinaTelina
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Tăiați țelina în fâșii subțiri de julienne și puneți-le imediat în apa cu lămâiepentru a preveni decolorarea. Înmuiați până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
LămâieLămâie
3
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert și adăugați sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgețicelina și se adaugă în apa clocotită. După 1 minut, se scurge și se răcește sub frigapă curentă. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Pentru a face remoulada, bateți gălbenușurile de ou, oțetul și muștarul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
RemouladeRemoulade
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați uleiul, picătură cu picătură din vârful unei lingurițe, amestecând constant până cândamestecul începe să se îngroașe, apoi adăugați uleiul rămas într-un jet foarte subțire. Sezonși, dacă este necesar, subțire cu puțină apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Îndoiți fâșiile de țelină în remouladă și răciți timp de 2-4 ore. Se amestecă bine caperele tocate, pătrunjelul și castraveții, dacă se utilizează, și se presară cu arahidele tocateînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
TelinaTelina
CornișonCornișon
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
8
Din Le Petit Paris de Nathalie Benezet. Fotografii de Jacqui Melville. Drepturile morale ale Nathalie Benezet de a fi identificate ca autor al acestei lucrări au fost afirmate de ea în conformitate cu Legea 198 privind drepturile de autor, Desenele și brevetele
9
Publicat pentru prima dată în 2013 de Hardie Grant Books.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista