Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Țară-Pui Italian și cartofi ar putea fi o rețetă minunat pentru a încerca. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 388 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de frunze de busuioc, cartofi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Pui marinat Italian cu cartofi roșii, Pui Italian cu cartofi Pesto, și Crock-Pot pui Italian cu cartofi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare și gătiți puiul cu usturoi până când puiul este bine gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați cartofii și ardeiul gras în aceeași tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți acoperit, amestecând ocazional, 35 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Puneți puiul în tigaie și încălziți-l.