Șuncă și Stromboli Elvețieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și Stromboli Elvețieni. O porție conține 445 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, șuncă delicioasă, pâine crustă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Șuncă și Stromboli Elvețieni, Ham-și-elvețian Stromboli, și Șuncă și Stromboli Elvețieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul într-un dreptunghi pe o foaie de copt unsă.
Așezați șunca peste aluat până la 1/2 in. de margini; se presara cu ceapa, bacon și brânză.
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă. Ciupiți cusătură pentru a sigila și tuck se termină sub.
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați mai multe 1/4-in.- fante adânci deasupra pâinii.
Se coace la 350 de minute pentru 26-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor înainte de feliere.