Șuncă și sparanghel broască-în-gaură
Ham & sparanghel toad-in-the-hole necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 394 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 112 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ierburi, ulei vegetal, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Broasca în gaură, Broasca în gaură, și Broasca În Gaură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Gatiti sulitele de sparanghel in apa clocotita cu sare timp de 2 minute, scurgeti si dati deoparte pe hartie de bucatarie.
Se toarnă uleiul într-o formă de prăjire superficială de 37 cm x 26,5 cm și se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Bateți ouăle, făina, laptele și 150 ml apă rece împreună până se omogenizează sau bateți într-un robot de bucătărie. Condimentați și amestecați ierburile.
Înfășurați fiecare suliță de sparanghel într-o bucată de șuncă. Aranjați-le în forma de prăjire fierbinte și turnați peste aluat.
Coaceți timp de 20 de minute, sau până când a crescut și a devenit auriu.
Se servește cu o salată verde crocantă.