Șuncă și rulouri elvețiene
Sunca-și-rulouri elvețiene ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 180 și costă 4 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 47 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, șuncă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ham' n ' Swiss Rolls, Prosciutto-Rulouri Elvețiene, și Swiss Chard Rolls.
Instrucțiuni
Aranjați biscuiții congelați, cu laturile atingându-se, în 3 rânduri de 4 biscuiți pe o suprafață ușor aromată.
Lăsați să stea 30 până la 45 de minute sau până când biscuiții sunt dezghețați, dar răciți la atingere.
Presărați ușor biscuiții dezghețați cu făină. Apăsați marginile biscuiților împreună și bateți pentru a forma un dreptunghi de aluat de 10 x 12 inci. Amestecați împreună untul înmuiat, muștarul și ceapa.
Întindeți amestecul de unt uniform peste aluatul dezghețat; presărați uniform cu brânză elvețiană și șuncă.
Rulați, începând de la un capăt lung; tăiați în 12 felii (aproximativ 1 inch grosime).
Așezați o felie în fiecare dintre cele 12 căni de tigaie cu brioșă de 3 inci ușor unse.
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor și se scoate din tigaie.