Șuncă și Cheddar într - o pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și Cheddar într-o pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 473 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pansament miracle Whip, șuncă oscar mayer deli, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine De Măsline Cheddar, Pâine De Brânză Cheddar, și Praz, cheddar & bacon pâine sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Aplatizați aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Rola în dreptunghi 12x8-inch cu sucitor. Se acoperă cu șuncă până la 1/2 inch de margini.
Se amestecă cheddar și dressing; răspândit peste șuncă.
Umeziți marginile aluatului cu apă. Ori pe lungime în treimi; prindeți cusături împreună pentru a sigila.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Tăiați mai multe fante în partea de sus.
Se unge cu ou; se presară parmezan.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până se rumenesc. Se răcește 10 min. înainte de a tăia.