Șuncă Proaspătă Cu Crustă De Ierburi
Șunca proaspătă cu crustă de ierburi ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 850 calorii, 75g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze proaspăt de cimbru, frunze proaspăt de tarhon, șuncă și flori de lavandă netratate. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare sunt Ierburi proaspete și somon cu crustă Feta, Șuncă dublă cu muștar și ierburi, și Filet mignon cu crustă de Porcini cu unt proaspăt de ierburi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați cimbru, rozmarin, tarhon și lavandă. Condimentează șunca cu sare și piper. Frecați amestecul de plante pe toată șunca și lăsați-l deoparte la marinat și ajungeți la temperatura camerei, 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați șunca cu crustă de ierburi într-o tigaie.
Coaceți aproximativ 25 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă atinge 150 de grade F. Pe un termometru cu citire instantanee introdus lângă os.
Scoateți din cuptor într-un raft. Cortați șunca lejer cu folie de aluminiu și lăsați să stea până când centrul șuncii înregistrează 160 până la 165 de grade F. pe termometrul cu citire instantanee, 25 până la 30 de minute.
Scoateți șunca din tigaia de prăjire.
Transferați picăturile într-o cratiță mică pentru a face jus.
Adăugați bulionul de pui, un strop de sare și piper și dați la fiert la foc mare. Reduceți focul la mediu pentru a se menține cald până la servire. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Odată ce șunca s-a odihnit, transferați-o pe o tăietură, sculptați și serviți cu jus-ul lateral.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Chenin Blanc
Pinot Noir, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru șuncă întreagă. Riesling și chenin blanc au o notă de dulceață care completează aromele dulci și sărate ale șuncii. Dacă preferați roșu, un roșu deschis ca pinot noir va face. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.