Șuncă picantă și ouă Benedict cu biscuiți de arpagic
Picant șuncă și ouă Benedict cu biscuiți arpagic ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 425 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de biscuiți, avocado, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Crab Benedict pe biscuiți cu lămâie-arpagic, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți biscuiții conform instrucțiunilor pachetului.
Combinați untul topit și 1 lingură. arpagic; biscuiți împărțiți și periați cu amestec de unt.
Așezați biscuiții, cu unt în sus, pe o foaie de copt și coaceți la 375 timp de 5 minute sau până când sunt prăjiți.
Pregătiți amestecul de sos hollandaise conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 cană de lapte și 1 lingură. suc de lămâie și omiterea untului.
Gatiti sunca, amestecand ocazional, intr-o tigaie antiaderenta de marime medie la foc mediu 3-4 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă șunca și ardeiul roșu măcinat în sosul olandez; păstrați cald.
Adăugați apă la o adâncime de 2 inci într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și mențineți la foc mic.
Adăugați 1/2 linguriță. oțet alb. Spargeți ouăle și alunecați în apă, câte 1, cât mai aproape de suprafața apei. Simmer 3 până la 5 minute sau la gradul dorit de coacere.
Îndepărtați cu o lingură cu fante. Tăiați marginile, dacă doriți.
Așezați jumătățile de biscuiți de jos, cu părțile unse în sus, pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de servire. Se acoperă cu rucola, avocado și ouă pocate. Lingura sos hollandaise uniform pe partea de sus a fiecărui ou.
Se presară cu restul de 2 linguri. arpagic și piper după gust. Se acoperă cu jumătățile de biscuiți rămase și se servește imediat.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit biscuiți congelați în stil sudic de crin alb.