Șuncă picantă și ouă Benedict cu biscuiți de arpagic

Șuncă picantă și ouă Benedict cu biscuiți de arpagic
Picant șuncă și ouă Benedict cu biscuiți arpagic ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 425 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de biscuiți, avocado, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Crab Benedict pe biscuiți cu lămâie-arpagic, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți biscuiții conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Combinați untul topit și 1 lingură. arpagic; biscuiți împărțiți și periați cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Așezați biscuiții, cu unt în sus, pe o foaie de copt și coaceți la 375 timp de 5 minute sau până când sunt prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
4
Pregătiți amestecul de sos hollandaise conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 cană de lapte și 1 lingură. suc de lămâie și omiterea untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos HollandaiseAmestec De Sos Hollandaise
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
5
Gatiti sunca, amestecand ocazional, intr-o tigaie antiaderenta de marime medie la foc mediu 3-4 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă șunca și ardeiul roșu măcinat în sosul olandez; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sos HollandaiseSos Hollandaise
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați apă la o adâncime de 2 inci într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și mențineți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați 1/2 linguriță. oțet alb. Spargeți ouăle și alunecați în apă, câte 1, cât mai aproape de suprafața apei. Simmer 3 până la 5 minute sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
8
Îndepărtați cu o lingură cu fante. Tăiați marginile, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Așezați jumătățile de biscuiți de jos, cu părțile unse în sus, pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de servire. Se acoperă cu rucola, avocado și ouă pocate. Lingura sos hollandaise uniform pe partea de sus a fiecărui ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
(Keebler)(Keebler)
10
Se presară cu restul de 2 linguri. arpagic și piper după gust. Se acoperă cu jumătățile de biscuiți rămase și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit biscuiți congelați în stil sudic de crin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista