Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii)

Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii)
Sunca la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii) este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 630 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 88 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare, portocale, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii), Fasole Afumată Cu Cârnați (Mărimea Mulțimii), și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Acoperiți ușor și coaceți 1 1/4 până la 2 1/4 ore sau până când termometrul citește 57° (13 până la 17 minute pe kilogram).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca șunca să fie gata, scoateți din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se toarnă picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
6
Tăiați forme uniforme de diamant pe suprafața grasă a șuncii. Introduceți cuișoare în fiecare diamant. Se amestecă împreună zahăr brun, oțet și muștar; pat sau perie pe sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
șuncășuncă
7
Coaceți descoperit cu 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Acoperiți șunca și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 60°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Se ornează cu felii de portocale și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
CireșeCireșe
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista