Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii)

Sunca la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii) este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 630 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 88 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare, portocale, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii), Fasole Afumată Cu Cârnați (Mărimea Mulțimii), și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Acoperiți ușor și coaceți 1 1/4 până la 2 1/4 ore sau până când termometrul citește 57° (13 până la 17 minute pe kilogram).
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca șunca să fie gata, scoateți din cuptor.
Se toarnă picături din tigaie.
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Tăiați forme uniforme de diamant pe suprafața grasă a șuncii. Introduceți cuișoare în fiecare diamant. Se amestecă împreună zahăr brun, oțet și muștar; pat sau perie pe sunca.
Coaceți descoperit cu 20 de minute mai mult.
Acoperiți șunca și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 60°.
Se ornează cu felii de portocale și cireșe.