Șuncă La Cuptor
Sunca la cuptor este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1112 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, șuncă, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Rețete similare includ Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați șunca într-o tigaie și apăsați cuișoare întregi în partea de sus la intervale de 1 până la 2 inci. Împachetați blatul cu un strat de zahăr brun.
Turnați suficientă apă în fundul tăvii de prăjire pentru a ajunge la o adâncime de 1 inch. Acoperiți tigaia bine cu folie de aluminiu sau un capac.
Coaceți timp de 4 1/2 până la 5 ore în cuptorul preîncălzit (aproximativ 22 de minute pe kilogram) sau până când temperatura internă a șuncii a ajuns la 160 grade F (72 grade C). Asigurați-vă că termometrul pentru carne nu atinge osul.
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute înainte de sculptură.