Șuncă La Cuptor

Șuncă La Cuptor
Sunca la cuptor este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1112 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, șuncă, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Rețete similare includ Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați șunca într-o tigaie și apăsați cuișoare întregi în partea de sus la intervale de 1 până la 2 inci. Împachetați blatul cu un strat de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Turnați suficientă apă în fundul tăvii de prăjire pentru a ajunge la o adâncime de 1 inch. Acoperiți tigaia bine cu folie de aluminiu sau un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți timp de 4 1/2 până la 5 ore în cuptorul preîncălzit (aproximativ 22 de minute pe kilogram) sau până când temperatura internă a șuncii a ajuns la 160 grade F (72 grade C). Asigurați-vă că termometrul pentru carne nu atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute înainte de sculptură.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții18
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista