Șunca glazurată cu zahăr brun este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 833 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, miere, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun, Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun Portocaliu, și Chiftele Glazurate Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați șunca într-o tigaie mare de prăjire fără grăsime; se toarnă apă în tigaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
2
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați împreună ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Ungeți șunca cu glazură; cort ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Coaceți la 325 de grade timp de 2 ore; descoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Ungeți șunca cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
șuncă
6
Coaceți, neacoperit, încă 30 de minute, perindând cu glazură la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute; felie pentru a servi.