Șuncă Glazurată Cu Smochine
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru repertoriul dvs., șuncă glazurată de smochine ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 762 calorii, 86G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 8,36 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de smochine, apă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curcan Glazurat Cu Smochine, Frigarui de pui si Smochine glazurate, și Prepeliță cu glazură de smochine și balsamice.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Tăiați șunca îndepărtând pielea/coaja exterioară, lăsând 1/4 inch de grăsime. Scorați stratul de grăsime cu un cuțit de tăiere într-un model de diamant.
Puneți șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie sau un vas mare de copt.
Adăugați 1 1/2 căni de apă și acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră.
Între timp, faceți glazura amestecând toate ingredientele rămase împreună într-o cratiță la foc mediu-mic. Se fierbe, amestecând des, pentru a infuza arome și pentru a subția conservele, aproximativ 3 până la 5 minute. Puneți deoparte 1/4 cană din glazură.
Scoateți folia după ce șunca a fiert timp de 1 oră și periați-o cu glazura, lucrând-o în scoruri.
Coaceți șunca, neacoperită, încă 40 de minute, ungând din nou după 10 minute.
Scoateți șunca din cuptor când se atinge o temperatură internă de 140 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Transferați șunca pe placa de sculptură și lăsați-o să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Îndepărtați cât mai multă grăsime posibil și apoi amestecați 1/4 cană de glazură rezervată. Aduceți tigaia la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul și fierbeți până când se atinge consistența dorită. Se strecoară într-un vas de sos încălzit pentru un sos neted, dacă se dorește. Feliați subțire șunca și aranjați-o pe un platou de servire.
Se servește cu sosul pe lateral.