Șuncă Glazurată Cu Smochine

Șuncă Glazurată Cu Smochine
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru repertoriul dvs., șuncă glazurată de smochine ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 762 calorii, 86G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 8,36 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de smochine, apă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curcan Glazurat Cu Smochine, Frigarui de pui si Smochine glazurate, și Prepeliță cu glazură de smochine și balsamice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați șunca îndepărtând pielea/coaja exterioară, lăsând 1/4 inch de grăsime. Scorați stratul de grăsime cu un cuțit de tăiere într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Puneți șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie sau un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Adăugați 1 1/2 căni de apă și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Între timp, faceți glazura amestecând toate ingredientele rămase împreună într-o cratiță la foc mediu-mic. Se fierbe, amestecând des, pentru a infuza arome și pentru a subția conservele, aproximativ 3 până la 5 minute. Puneți deoparte 1/4 cană din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți folia după ce șunca a fiert timp de 1 oră și periați-o cu glazura, lucrând-o în scoruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți șunca, neacoperită, încă 40 de minute, ungând din nou după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți șunca din cuptor când se atinge o temperatură internă de 140 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Transferați șunca pe placa de sculptură și lăsați-o să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
12
Îndepărtați cât mai multă grăsime posibil și apoi amestecați 1/4 cană de glazură rezervată. Aduceți tigaia la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul și fierbeți până când se atinge consistența dorită. Se strecoară într-un vas de sos încălzit pentru un sos neted, dacă se dorește. Feliați subțire șunca și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SosSos
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
13
Se servește cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista