Șuncă Glazurată Cu Miere
Șuncă glazurată cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție conține 593 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 955 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de porumb, șuncă gata de consum și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Încercați Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă De Miere, Miere Lime glazurate somon / / miere pentru hunny dumneavoastră, și Jim miere-glazurate sunca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Scor șuncă, și stud cu cuișoare întregi.
Așezați șunca în tigaie căptușită cu folie.
În jumătatea superioară a unui cazan dublu, încălziți siropul de porumb, mierea și untul. Păstrați glazura caldă în timp ce coaceți șunca.
Ungeți glazura peste șuncă și coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit. Ungeti sunca la fiecare 10-15 minute cu glazura de miere. În ultimele 4 până la 5 minute de coacere, porniți broiler pentru a carameliza glazura.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea câteva minute înainte de servire.