Șuncă Glazurată Cu Miere

Șuncă Glazurată Cu Miere
Șuncă glazurată cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție conține 593 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 955 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de porumb, șuncă gata de consum și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Încercați Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă De Miere, Miere Lime glazurate somon / / miere pentru hunny dumneavoastră, și Jim miere-glazurate sunca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Scor șuncă, și stud cu cuișoare întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Așezați șunca în tigaie căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În jumătatea superioară a unui cazan dublu, încălziți siropul de porumb, mierea și untul. Păstrați glazura caldă în timp ce coaceți șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
5
Ungeți glazura peste șuncă și coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit. Ungeti sunca la fiecare 10-15 minute cu glazura de miere. În ultimele 4 până la 5 minute de coacere, porniți broiler pentru a carameliza glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista