Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă șunca glazurată cu mere. O porție conține 985 calorii, 86G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți jumătate de șuncă, suc de portocale, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cidru De Mere Glazurate Scones De Mere, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți și încălziți șunca conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
2
Între timp, pregătiți glazura. Într-o cratiță mică, combinați sucul de lămâie, sucul de portocale, zahărul brun, margarina și scorțișoara; se aduce la fierbere. Se fierbe 1 minut. Reduceți căldura; adăugați mere și portocale și fierbeți 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
¼ Cană Grămadă De Făină
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Bețișoare De Covrig
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Ungeți glazura pe șunca bucătarului cu 30 de minute înainte de terminarea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A Permite
Mustar Preparat, Optional
4
Șuncă de căldură descoperită pentru ultimele 30 de minute. Tăiați șuncă și serviți.