Șuncă Glazurată Cu Mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă șunca glazurată cu mere. O porție conține 985 calorii, 86G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți jumătate de șuncă, suc de portocale, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cidru De Mere Glazurate Scones De Mere, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și încălziți șunca conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, pregătiți glazura. Într-o cratiță mică, combinați sucul de lămâie, sucul de portocale, zahărul brun, margarina și scorțișoara; se aduce la fierbere. Se fierbe 1 minut. Reduceți căldura; adăugați mere și portocale și fierbeți 2-3 minute.
Ungeți glazura pe șunca bucătarului cu 30 de minute înainte de terminarea cărnii.
Șuncă de căldură descoperită pentru ultimele 30 de minute. Tăiați șuncă și serviți.