Șuncă glazurată cu Kahlua

Șuncă glazurată cu Kahlua
Șunca glazurată cu Kahlua este un fel principal de mâncare pentru 12 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu dieta Fodmap are 661 de calorii , 49 g de proteine și 38 g de grăsimi per porție. Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 111 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Mergi la magazin și cumpără zahăr brun, kahlua, șuncă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 81% , ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și : Brioșe cu ciocolată Kahlua cu glazură Kahlua , Brioșe cu cafea și migdale cu lichior Kahlua și Budinca de pâine Kahlúa .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți zahărul brun, kahlua și muștarul uscat într-o cratiță până se topesc și se încălzesc complet. Păstrați aproximativ 1/2 cană pentru a servi cu șuncă fiartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
șuncă Gătitășuncă Gătită
KahluaKahlua
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Puneți șunca într-o tavă de copt de 23x33 cm; adăugați apă pe fundul tăvii. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Îndepărtați folia și acoperiți șunca cu o parte din glazură. Acoperiți din nou cu folie și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Îndepărtați folia și coaceți până când termometrul arată 160 de grade în interiorul șuncii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Tăiați șunca feliată și serviți cu glazura pusă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista