Șuncă glazurată cu Kahlua

Șuncă glazurată cu Kahlua
Șunca glazurată cu Kahlua este un fel principal de mâncare pentru 12 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu dieta Fodmap are 661 de calorii , 49 g de proteine și 38 g de grăsimi per porție. Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 111 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Mergi la magazin și cumpără zahăr brun, kahlua, șuncă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 81% , ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și : Brioșe cu ciocolată Kahlua cu glazură Kahlua , Brioșe cu cafea și migdale cu lichior Kahlua și Budinca de pâine Kahlúa .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
1
Încălziți zahărul brun, kahlua și muștarul uscat într-o cratiță până se topesc și se încălzesc complet. Păstrați aproximativ 1/2 cană pentru a servi cu șuncă fiartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pudră De MuștarPudră De Muștar
șuncă Gătitășuncă Gătită
KahluaKahlua
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Puneți șunca într-o tavă de copt de 23x33 cm; adăugați apă pe fundul tăvii. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Îndepărtați folia și acoperiți șunca cu o parte din glazură. Acoperiți din nou cu folie și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Îndepărtați folia și coaceți până când termometrul arată 160 de grade în interiorul șuncii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Tăiați șunca feliată și serviți cu glazura pusă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista