Șuncă glazurată cu Kahlua
Șunca glazurată cu Kahlua este un fel principal de mâncare pentru 12 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu dieta Fodmap are 661 de calorii , 49 g de proteine și 38 g de grăsimi per porție. Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 111 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Mergi la magazin și cumpără zahăr brun, kahlua, șuncă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 81% , ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și : Brioșe cu ciocolată Kahlua cu glazură Kahlua , Brioșe cu cafea și migdale cu lichior Kahlua și Budinca de pâine Kahlúa .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți zahărul brun, kahlua și muștarul uscat într-o cratiță până se topesc și se încălzesc complet. Păstrați aproximativ 1/2 cană pentru a servi cu șuncă fiartă.
Puneți șunca într-o tavă de copt de 23x33 cm; adăugați apă pe fundul tăvii. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Îndepărtați folia și acoperiți șunca cu o parte din glazură. Acoperiți din nou cu folie și coaceți încă 30 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți până când termometrul arată 160 de grade în interiorul șuncii, aproximativ 20 de minute.
Tăiați șunca feliată și serviți cu glazura pusă deoparte.