Șuncă Glazurată Cu Cireșe Și Port

Șuncă Glazurată Cu Cireșe Și Port
Cireș & Port glazurate sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 482 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 238 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu cireșe Crostata Dolce (plăcintă cu Ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe Port, Port glazurate friptură și Portobello sandwich-uri, și Ceapă perlată glazurată în Port cu frunze de dafin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă amidonul de porumb și se pune într-un castron mic până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți untul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă condimentul și se gătește timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă vinul, cireșele și zahărul brun în tigaie și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand amestecul este usor ingrosat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CireșeCireșe
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă amestecul de amidon de porumb în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați punga cuptorului într-o tigaie mare de prăjire de cel puțin 2 inci adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
7
Așezați șunca în punga cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se toarnă glazura de cireșe peste șuncă. Închideți punga cuptorului cu cravata din nailon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați 6 fante (1/2 inch) în partea superioară a pungii cuptorului. Puneți capetele pungii sub pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se coace la 250 buc.F. timp de 1 1/2 ore sau până când șunca este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți șunca din punga cuptorului într-un platou de servire. Puneți o parte din glazura de cireșe peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Serviți glazura de cireșe rămasă cu șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista