Șuncă Glazurată Cu Caise-Bourbon

Șuncă Glazurată Cu Caise-Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă glazurată cu caise-Bourbon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 668 calorii, 59G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de ananas, ghimbir măcinat, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Glazură De Caise Bourbon, Gem De Caise Cu Noyaux, Condimente Și Bourbon, și Caise și Averna Bourbon acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F. În castron mic, se amestecă conservele, ghimbirul și bourbonul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați șunca pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Faceți tăieturi la aproximativ 1/2 inch distanță și 1/4 inch adâncime în modelul de diamant în jurul vârfului și părților laterale ale șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Periați cu 3 linguri din amestecul de conserve. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în cea mai groasă parte a șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Coaceți descoperit 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Periați amestecul de conserve rămas peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți cu aproximativ 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește 140 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți șunca din cuptor, acoperiți cu Cort de folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista