Șuncă Glazurată Cu Caise-Bourbon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă glazurată cu caise-Bourbon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 668 calorii, 59G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de ananas, ghimbir măcinat, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Glazură De Caise Bourbon, Gem De Caise Cu Noyaux, Condimente Și Bourbon, și Caise și Averna Bourbon acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. În castron mic, se amestecă conservele, ghimbirul și bourbonul până se omogenizează.
Așezați șunca pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Faceți tăieturi la aproximativ 1/2 inch distanță și 1/4 inch adâncime în modelul de diamant în jurul vârfului și părților laterale ale șuncii.
Periați cu 3 linguri din amestecul de conserve. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în cea mai groasă parte a șuncii.
Coaceți descoperit 45 de minute.
Periați amestecul de conserve rămas peste șuncă.
Coaceți cu aproximativ 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește 140 F.
Scoateți șunca din cuptor, acoperiți cu Cort de folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.