Șuncă fierbinte și rulouri elvețiene cu sos de scufundare Dijon

Șuncă fierbinte și rulouri elvețiene cu sos de scufundare Dijon
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 290 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați muștarul Grey poupon dijon, șunca oscar mayer, pansamentul miracle whip și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Mușcături de ton asiatic cu sos de scufundare Dijon, și Trabucuri de curcan cu sos de merișor - Dijon.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2
Acoperiți fiecare dintre cele 2 felii de șuncă cu a doua felie de șuncă, cu felii ușor suprapuse. Top cu 2% lapte simplu; roll up.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
2% Lapte2% Lapte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Așezați pe placa cu microunde.
4
Cuptor cu microunde la 15 secunde sau până când 2% lapte simplu începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2% Lapte2% Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Serviți ca dippers cu amestecul de pansament.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate8
Revista