Șuncă de vacanță cu Riesling și muștar
Sunca de vacanță cu Riesling și muștar este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 622 calorii, 4G de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare vindecată, kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Șuncă De Vacanță Cu Riesling Și Muștar, Coq au Riesling, și Coq Au Riesling.
Instrucțiuni
Aranjați un raft la cel mai scăzut nivel al cuptorului;preîncălziți la 300 de metri pătrați F. lăsând grăsimea intactă, îndepărtați coaja exterioară din cea mai mare parte a șuncii, lăsând o bandă în jurul capătului osului gambei.Scorați grăsimea în cruce (nu tăiați în carne)deasupra șuncii cu tăieturi paralele distanțate la 1/2".
Așezați șunca într-o tigaie mare.Se fierbe 1 cană Riesling și 7 căni de apă într-o cratiță timp de 5 minute.
Se toarnă în partea de josde tigaie.
Coaceți șunca, ungand cu panjuices ocazional, până când un readthermometer instant introdus în centrul hamregisters 110 F, 2 1/2-3 ore.
Între timp, topiți untul într-un mediuskillet la foc mediu.
Adăugați șalotă șifirguri de cimbru; gatiti, amestecand des, pana cand halotele sunt foarte moi, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați restul de 1 cană Riesling. Întoarceți-vă la aragaz. Creșteîncălziți la mediu-înalt,aduceți la foc mic și gătiți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ8 minute.
Scoateți crenguțele de cimbru șitransferați amestecul într-un robot de bucătărie.
Adăugațifrunze de cimbru, muștar, miere,piper și sare. Procesați până se amestecă bine.
Scoateți tigaia din cuptor și creșteți-oîncălziți la 350 buc. F. Folosind o perie de patiserie, întindeți
Amestec Riesling peste șuncă. Întoarceți cuptorul panto și coaceți șunca, tentând cu foliedacă se rumenesc prea repede, până când temperatura internă înregistrează 135 km f și crusta estemaro auriu, 15-30 minute.
Transferați șunca într-un platou mare.
Lăsați să se odihneascătimp de 30 de minute înainte de sculptură. De asemenea, este recomandat sa consumi o cantitate mare de calorii si sa consumi o cantitate mare de calorii.