Șuncă de vacanță cu Riesling și muștar

Șuncă de vacanță cu Riesling și muștar
Sunca de vacanță cu Riesling și muștar este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 622 calorii, 4G de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare vindecată, kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Șuncă De Vacanță Cu Riesling Și Muștar, Coq au Riesling, și Coq Au Riesling.

Instrucțiuni

1
Aranjați un raft la cel mai scăzut nivel al cuptorului;preîncălziți la 300 de metri pătrați F. lăsând grăsimea intactă, îndepărtați coaja exterioară din cea mai mare parte a șuncii, lăsând o bandă în jurul capătului osului gambei.Scorați grăsimea în cruce (nu tăiați în carne)deasupra șuncii cu tăieturi paralele distanțate la 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați șunca într-o tigaie mare.Se fierbe 1 cană Riesling și 7 căni de apă într-o cratiță timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se toarnă în partea de josde tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți șunca, ungand cu panjuices ocazional, până când un readthermometer instant introdus în centrul hamregisters 110 F, 2 1/2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, topiți untul într-un mediuskillet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Adăugați șalotă șifirguri de cimbru; gatiti, amestecand des, pana cand halotele sunt foarte moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați restul de 1 cană Riesling. Întoarceți-vă la aragaz. Creșteîncălziți la mediu-înalt,aduceți la foc mic și gătiți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
8
Scoateți crenguțele de cimbru șitransferați amestecul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Adăugațifrunze de cimbru, muștar, miere,piper și sare. Procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
10
Scoateți tigaia din cuptor și creșteți-oîncălziți la 350 buc. F. Folosind o perie de patiserie, întindeți
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Amestec Riesling peste șuncă. Întoarceți cuptorul panto și coaceți șunca, tentând cu foliedacă se rumenesc prea repede, până când temperatura internă înregistrează 135 km f și crusta estemaro auriu, 15-30 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Transferați șunca într-un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
13
Lăsați să se odihneascătimp de 30 de minute înainte de sculptură. De asemenea, este recomandat sa consumi o cantitate mare de calorii si sa consumi o cantitate mare de calorii.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista