Șuncă de primăvară și coacere cu ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca de primăvară și coacerea ouălor. O porție conține 319 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, cheddar, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-uri de Confetti feliate și coapte de primăvară, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, cu spray de gătit.
Bateți ouăle, făina, muștarul, sarea condimentată, praful de copt, smântâna și laptele într-un castron mare cu sârmă până se omogenizează. Îndoiți în șuncă, roșii tocate, brânză și arpagic.
Se toarnă uniform în vasul de copt.
Coaceți neacoperit 50 până la 60 de minute sau până când amestecul este setat și blatul este ușor rumenit.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Se ornează cu felii de roșii și arpagic.