Ușor Shakshuka
Shakshuka ușoară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 191 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 127 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de conserve de roșii, boia de ardei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Shakshuka, Shakshuka, și Shakshuka.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa și ardeiul gras; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile conservate, boia de ardei și jalapenos; amestecați, folosind spatele unei linguri pentru a rupe roșiile. Se fierbe timp de aproximativ 25 de minute.
Spargeți un ou într-un castron mic, apoi alunecați ușor oul în sosul de roșii. Repetați cu ouăle rămase. Gatiti ouale pana cand albusurile sunt ferme si galbenusurile s-au ingrosat, dar nu sunt tari, 2 1/2-3 minute. Dacă sosul de roșii se usucă, adăugați câteva linguri de apă.
Scoateți ouăle cu o lingură pliată, așezați-le pe o farfurie caldă și serviți cu sosul de roșii și pâinea pita.