Ușor Shakshuka

Ușor Shakshuka
Shakshuka ușoară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 191 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 127 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de conserve de roșii, boia de ardei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Shakshuka, Shakshuka, și Shakshuka.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa și ardeiul gras; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați roșiile conservate, boia de ardei și jalapenos; amestecați, folosind spatele unei linguri pentru a rupe roșiile. Se fierbe timp de aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
3
Spargeți un ou într-un castron mic, apoi alunecați ușor oul în sosul de roșii. Repetați cu ouăle rămase. Gatiti ouale pana cand albusurile sunt ferme si galbenusurile s-au ingrosat, dar nu sunt tari, 2 1/2-3 minute. Dacă sosul de roșii se usucă, adăugați câteva linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Scoateți ouăle cu o lingură pliată, așezați-le pe o farfurie caldă și serviți cu sosul de roșii și pâinea pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista